Jablotron Oasis 

Bedraad en draadloos in een systeem

Oasis is een modern draadloos/hybride alarmsysteem voor het ontzorgen en beschermen van huizen,
winkels, kantoren, werkplaatsen enz.....

Oasis geeft meldingen door van brand, overstroming, vorst risico, het risico van oververhitting, gezondheidsproblemen, inbraak en andere mogelijke risico's. Oasis heeft de optie om in te luisteren en te praten en heeft mogelijkheid om een unieke draadloze bewegingsdetector met een ingebouwde fotocamera te kunnen installeren. Oasis kan alarm afbeeldingen naar mobiele telefoons, PC's en alarmcentrales verzenden.
Oasis maakt zichtbaar wat er in en om een woning of bedrijf gebeurd.

Het draadloos alarmsysteem van Jablotron Oasis werkt op de 868Mhz frequentie. Dit is een frequentie die speciaal is voor draadloze beveilingsapparatuur. De 868 Mhz frequentie zorgt er ook voor dat u geen last heeft van storingen en valse meldingen.
 
Oasis geeft u toegangscontrole door het invoeren van een numerieke code of een afstandsbediening. Oasis is mede bedoeld als een draadloos systeem voor een eenvoudige installatie als ook installatie op traditionele bekabelde wijze. Bedrade en draadloze randapparatuur kan ook gecombineerd worden (hybride werking), zodat het mogelijk is om het volledig draadloos, bedraad, of een combinatie van beide toe te kunnen passen.